Mailing company met de beste prijs.

Manu-Mail
Beste post en print tarieven.

Prijs

Hoe u nu onmiddellijk kan besparen

1. Datacorrectie en/of ontdubbeling

Manu-Mail NV heeft een op maat gemaakte software ontwikkeld die het maximale uit uw adressenbestand haalt door deze te verbeteren met het straatnamenbestand van Bpost. Ook ontdubbeling draagt hier toe bij door dubbele gegevens uit het bestand te verwijderen.

Voordelen zijn:
minder druk- en handlingkosten
minder zegelkosten
minder retours
minder verwerking achteraf
hogere klanttevredenheid
validatiecheck

2. Uw zending via ons voordelig postcontract

Voor zendingen via ons contract zult u een voordeligere prijs betalen tegenover dat u zelf een postkantoor zou binnen stappen. Niet alleen voor zendingen binnen België maar ook wereldwijd kunnen wij u interessante prijzen aanbieden.

Een van de vele voorbeelden: wanneer u een C5-brief wilt posten zal deze verwerkt worden als niet-genormaliseerd. Verwerken wij als bedrijf uw zending, dan kunnen wij deze posten als genormaliseerd, wat dus op zijn beurt zorgt voor een voordeligere prijs.

Posten met onze Mail ID-barcode. Een voorbeeld:
Non prior tarief: 0,550 euro zonder VS 0.384 euro met. Eenheidstarieven 2019.

Wij, Manu-Mail NV, zijn een Mail ID-gecertificeerd bedrijf en een erkend partner van Bpost, hierdoor kunnen wij u steeds de voordeligste portkosten aanbieden. Ook kunnen wij aan de hand van de mail ID-barcode de nog overblijvende retours uit het bestand halen zodat het bestand up-2-date is voor een volgende mailing. Hierdoor worden geen onnodige zendingen meer verstuurd en heeft u minder portkosten voor uw rekening.

3. Machinale en manuele verwerking

Uw zendingen worden zowel machinaal als manueel verwerkt aan onklopbare tarieven. Omdat wij geïnvesteerd hebben in de nieuwste technologie kunnen we ongeveer 80 à 90% van uw zendingen machinaal verwerken, wat zorgt voor een daling van de personeelskosten en op zijn beurt zorgt voor een lagere prijs aan uw zijde. Ook bij manuele verwerking bieden wij u de scherpste prijzen.

Omdat Manu-Mail NV zowel een drukkerij als een mailingbedrijf is, kunnen wij kleinere volumes én grotere volumes aan zeer competitieve prijzen verwerken.

4. Printen VS Drukwerk

Aangezien dat Manu-Mail NV een digitaal printbedrijf is dat nauw samenwerkt met drukkerijen zijn we niet specifiek gebonden aan 1 specifieke niche, maar kunnen we steeds de beste prijs aanbieden.

5. E-mailacties en Google advertenties verzorgd door ons zonder de typisch dure informaticatarieven

Ook wij evolueren mee in de digitale wereld! Door direct mail met online marketing te combineren, halen we het maximale uit uw campagne en is er responsverhoging. Wenst u enkel aan online marketing te doen, geen probleem, ook hiervoor hebben wij een aangepaste aanpak. Aangezien wij geen IT-bedrijf zijn, vallen online acties voordeliger uit.

← Terug

Onze andere troeven