Uitwerken complexe mailings en printwerk

Manu-Mail
Geen uitdaging te groot.

Grenzeloos

The sky is not the limit

Manu-Mail

Manu-Mail NV is grenzeloos! Wij zijn sterk in zowel machinale als manuele verwerking waardoor wij geen enkel project uit de weg gaan. Wij begeleiden onze klanten van beginproces tot eindresultaat, rekening houdend met hun persoonlijke wensen.

Manu-Mail NV zorgt voor:
Aanleveren van nieuwe adressen
Databeheer
Elke machinale verwerking (Denk bv. aan onder omslag brengen van uw facturen)
Manuele verwerking van (bijna) alles
Combinatie van machinale en manuele verwerking
Werken met verschillende versies (adressen, opmaken,..)
Google advertenties
E-mailmarketing
Een website voor uw zaak
Luxe visitekaarten
Luxe soldenkaarten
Doosjes maken en vullen (bv. kokers)
Mappen met tabbladen (Denk bv. aan cursussen maken)
Etc..

Bij offline marketing bieden wij verschillende concepten aan voor zowel kleine als grote oplages, van de verzending van een eenvoudig document tot een gepersonaliseerde kaart in de vorm van een auto. Wenst u een balpen onder een (gekleurde) omslag met een luxe afwerking te versturen of wilt u kokers verzenden? Ook dat is geen probleem. Indien u wenst, kunnen wij er zelfs voor zorgen dat bijvoorbeeld de ene persoon een kaart in de vorm van een huis krijgt en de andere persoon een kaart in de vorm van een boot. Wilt u een opvallender concept waarmee u zich onderscheid van anderen en waarbij er een succesvolle respons is, Manu-Mail NV doet het allemaal!

Manu-Mail
Manu-Mail

Afwerking naar keuze

Wij willen u een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden. Ook qua afwerking heeft u eindeloze mogelijkheden, wij kunnen uw document afdrukken in elk gewenst formaat en op de gewenste papiersoort, in zwart-wit of kleur. Indien u wilt kunt u zelfs uw soldenkaarten of visitekaartjes lamineren (gloss/mat).

Online mogelijkheden

Maar onthoud, wij doen meer dan alleen offline marketing. Ook online marketing is een grote troef van ons en wij combineren deze twee maar al te graag. Heeft u bijvoorbeeld een uitnodiging voor een event per post verstuurd en wilt u de respons verhogen? Dat kan! Doordat wij voor u een e-mail versturen prikkelt u de mensen te reageren op deze uitnodiging. Alsook bij facturatie kunnen we offline en online communicatie combineren.

Bij online marketing kunt u nog verder gaan, zo zorgen wij voor acties via social media (Facebook en Instagram) en kunnen wij adverteren via Google (Google adwords). Aan u de keuze!

Manu-Mail

Heeft u andere gekke ideeën of wilt u deze gewoon samen uitwerken? Wel daag ons uit om ook die te realiseren!